Milleflora

Priser og praktiske informationer om madkurser hjemme hos dig

INDEN KURSET

Når du har fundet ud af, hvad der skal være temaet for dit madkursus, aftaler vi i fællesskab tidspunkt og varighed for kurset. Herefter laver jeg et forslag til en menu, som jeg sender/mailer til dig, så du kan kommentere den. Når du har bekræftet menuen, udfærdiger jeg en indkøbsliste til dig, så du kan handle ind nogle dage inden kurset. Jeg medbringer opskrifterne på selve kursusdagen.

Det er en god idé, at du, inden vi mødes, tjekker, at du har alle ingredienserne til menuen. Vi har mere tid og luft til at lave maden, hvis du inden vi starter har stillet råvarerne frem, vasket grøntsager, frugt m.m. og har rene karklude, viskestykker og køkkenredskaber samt forklæde liggende klar.  

Du behøver ikke at have et stort og moderne samtalekøkken for at holde et kursus hjemme hos dig. Hvor der er hjerterum er der plads til meget! Det er dog en forudsætning, at du har et rent køkken og basale køkkenredskaber som en vægt, decilitermål, rivejern, hakker/foodprocessor, mixer o.lng. Hvis du er i tvivl, så kontakt mig inden kurset afholdes.


KURSUSDAG

Vi starter dagen med en præsentation af hinanden, gennemgang af opskrifterne, og jeg fortæller nærmere om dagens menu og råvarer. Herefter kokkererer vi løs, og du får undervejs en masse viden, gode råd og tips omkring håndtering, tilberedning og opbevaring af råvarerne og de færdige retter. Når kurset er ved at være omme, takker jeg af, og du og dine gæster kan nyde frugterne af jeres arbejde.       


STED
Hjemme i dit eget køkken, på din arbejdsplads eller i et andet lokale med køkkenfaciliteter, som du selv kender og har adgang til. 


PRIS
Der kan være 1-5 personer på holdet.
Prisen er 500 kr. for 1-5 personer per undervisningstime á 60 minutter og gælder 
for kurser, der finder sted i Århus C. (Kontakt MILLEFLORA vedr. priser for kurser udenfor Århus C)
Derudover 100,- for udfærdigelse af indkøbsliste.
Prisen indbefatter ikke råvarer. Råvarer indkøbes og betales separat af kursusdeltager/-ne.
Prisen afregnes kontant såfremt ikke andet er aftalt. 


AFBUD
Du bedes meddele evt. afbud senest 1 uge før kurset finder sted. Ved senere afbud beregnes halvt honorar. 

 


 
 
 
Milleflora v/Lone Boel Stiller | Jægergårdsgade 46, baghuset, 1. sal, 8000 Århus C
Tlf. +45 8613 0638 | Mobil: +45 3191 0529 | Email:
milleflora@milleflora.dk